28 januari 2016

In de jury

Vanmiddag zit ik in de jury van Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent 2015. Ik ben heel benieuwd naar de mooie, maar hopelijk ook realistische verhalen. Daar leren we allemaal weer van. De prestigieuze prijs Communicatieman/vrouw van het jaar reikt Logeion alweer voor de 14e keer uit. Het CommunicatieTalent krijgt voor de 6e een prijs. Als jury hebben we ons goed voorbereid. Straks staan stuk voor stuk topkandidaten op het podium. Ze hebben allemaal een mooie bijdrage geleverd aan het communicatievak, maar wie gaat er met de titel naar huis?

update: Janneke Eigeman is Communicatievrouw van het jaar. Zij is teamleider Communicatie bij de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging en werkte succesvol aan de verbetering van het imago van de vereniging. Chris Janssen mag zich CommunicatieTalent 2015 noemen. Hij is social media strateeg en zette #Sail2015 op de kaart. 

Bekijk de video van de verkiezing van Chris Janssen waarbij ik ook in beeld ben. Er is ook een video van de verkiezing van Janneke Eigeman.