Coaching

Je wilt vooruit. Je hebt dromen die je waar wil maken. Je loopt tegen iets aan, dat je hindert in je leven. Je weet niet wat je wil. Als je tijd wil maken om te leren luisteren naar jezelf, dan is coaching iets om te overwegen. Een goede coach is in mijn ogen een gids. Die luistert naar wat je zegt en niet zegt. Die laat ontdekken wat je zelf nog niet zo beseft, maar wat wel doorklinkt in je verhalen en ervaringen. Ik ben succesvol als coach als jij ontdekt wat je kan en wil en hoe je daarbij bent gekomen. Wanneer je gemotiveerd bent om iets te gaan ondernemen of uit te proberen. Ik boor je eigen denkkracht aan door je vragen te stellen, samen met je te reflecteren op je keuzes uit het verleden en scenario’s voor de toekomst methodisch door te lopen. In alle veiligheid experimenteer je met wat er allemaal mogelijk is.

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring, heb ik meerdere coachopleidingen gevolgd, vul ik mijn kennis aan met het lezen van boeken of kijken van video’s. Mijn passie is gericht op de werking van ons brein, onze patronen die we inzetten om te (over)leven en het gedrag wat we laten zien. Mijn kennis draag ik over in de Masterclass coachend adviseren voor Van de Wijz waar ik mede-eigenaar van ben. 

Ik ben er trots op dat er veel mensen mij aanbevelen als coach, omdat ze me scherp, waar nodig respectvol confronterend en motiverend vinden. 

In Noordwijkerhout heb ik mijn eigen coachruimte van waaruit ik regelmatig met coahees wandel naar het meer of langs de kust. Wandelcoaching is iets voor jou als je de tijd wil om rustig na te denken en het fijn vindt om in beweging te zijn.