Teamcoaching

Goede samenwerking binnen een team zorgt voor betere resultaten en meer werkplezier. Hoe zorg je ervoor dat teamleden optimaal gebruik maken van elkaars kwaliteiten? Mijn teamcoaching geeft daar inzicht in. De coaching bestaat meestal uit enkele inspirerende sessies, afhankelijk van de behoefte van de organisatie. Het resultaat? Een effectief team met nieuwe energie om met elkaar de doelen te realiseren.

Ik begeleidde de afgelopen jaren menig team. Met een frisse en analytische blik ben ik in staat snel de vinger op de zere plek te leggen. Vanzelfsprekend met respect voor de betrokkenen. Dankzij inspirerende werkvormen boeken de teams altijd resultaat. Hoe haal je het beste in elkaar naar boven? Wat is er nodig om elkaar goed te begrijpen? Hoe kun je elkaar zo aanvullen dat je gebruik maakt van ieders sterke kanten? Allemaal elementen die bij teamcoaching aan de orde komen.

Teamcoaching kan met of zonder het in kaart brengen van de breinvoorkeuren. Breinvoorkeuren beïnvloeden hoe mensen communiceren en samenwerken. Inzicht in deze voorkeuren kunnen teams enorm helpen. Ik ben gecertificeerd licentiehouder van Neethling Brain Instruments® wat betekent dat ik mensen inzicht kan geven in hun breinprofiel en voorzien van passend advies.