Persoonlijke coaching

'We hebben de ander nodig om te groeien'. In alle veiligheid kunnen praten over wat je bezighoudt en samen onderzoeken wat je helpt om vooruit te komen is voor mij de essentie van coaching. Voor leren is tijd van reflectie heel belangrijk. Je weet (on)bewust vaak wel wat je nodig hebt of wat je tegenhoudt. Je hebt net even de ander nodig om het te structureren of in alle rust te doordenken. 

Mijn werkwijze is gebaseerd op veel ervaring, mooie opleidingen die heb gevolgd zoals neuro linguïstisch programmeren, metalliserend coachen, oplossingsgericht coachen, de boeken die ik heb gelezen, de gesprekken die ik heb gevoerd met coaches en coachees. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat iedereen die zijn eigen pad weet uit te stippelen de weg naar succes heeft gevonden. Ik ben degene die je vragen stelt, je stimuleert en uitdaagt. Die je helpt herinneren aan wat je al kan en hebt geleerd. Die jou helpt je eigen verantwoordelijkheid te nemen en je helpt met ontdekken welke experimenten, oefeningen of gesprekken je nodig hebt om verder te komen. Een vast onderdeel is het thema keuzes maken. Aan de hand van jouw levensverhaal brengen we samen in kaart wanneer je welke keuzes hebt gemaakt en wat daaraan ten grondslag ligt. Een mooie reis die je helpt bij je toekomstige keuzes.                                                                                                                   

Het coachtraject in de praktijk

Het aantal gesprekken bepalen we samen. Je kunt uitgaan van drie tot maximaal zes gesprekken. De tijd is gemiddeld 1,5 uur per bijeenkomst. Even online sparren of bellen is ook fijn tussendoor. We zoeken samen naar een manier die jou verder helpt en waar je de meeste energie van krijgt. Meer weten neem vooral contact op.